Ensimmäinen

Moi, idea kirjoittamisesti tuli viime viikolla vierailulla yhteistyökumppanin luona, kun kyselivät, kuinka mun tekemisiä pääsee seuraamaan...

Moi,

idea kirjoittamisesti tuli viime viikolla vierailulla yhteistyökumppanin luona, kun kyselivät, kuinka mun tekemisiä pääsee seuraamaan. No, ehkä se on munkin viimein siirryttävä blogi-aikaan, kun kirjoittaminen on muutenkin tavalla ja toisella iso osa päivittämistä tekemistä. Eli tervetuloa mukaan seuraamaan!

Tarkoitus on kirjoitella kaikesta, mitä milloinkin mieleen juolahtaa. Tietenkin uinnista, juoksusta ja pyöräilystä, mutta myös motivaatiosta, työn, opiskelun ja treenin yhdistämisestä sekä omasta arjesta ylipäätään. Mukaan mahtuu myös varmasti tarinaa ruoanlaitosta, sen syömisestä, kissasta ja mukana treenaavasta aviomiehestä.

Yhteistyökumppanin kanssa oli antoisat keskustelut siitä, mikä mahdollisesti yhdistää yritysmaailmaa ja kestävyysurheilua. Esille nousi sellaisia asioita, kuten pitkäjänteisyys, halu tehdä asiat huolella ja tinkimättömästi, keskittyminen ja tietynlainen nöyryys. Kaikki nämä vastaavat hyvin omaa harjoitusfilosofiaani. Toivottavasti pystyn näiden blogi-kirjoitusten aikana avaamaan tätä ajatusmaailmaa enemmän.


Katti Matikainen ymmärtää levon tärkeyden.

You Might Also Like

0 kommenttia