Suklaan sulatusta Soriassa

Joulusuklaan mättäminen kasvatti sellaiset vatsareput, että päätettiin miehen kanssa kieriä lentokoneeseen ja lähteä kurinpalautusreissulle...

Joulusuklaan mättäminen kasvatti sellaiset vatsareput, että päätettiin miehen kanssa kieriä lentokoneeseen ja lähteä kurinpalautusreissulle Gran Canarialle… Todellisuudessa reissu oli varattu jo aikoja sitten, kun sattui sopiva rakonen vuoden vaihteeseen. En kutsu tätä nyt treenileiriksi vaan ehkä treenilomaksi. Tarkoitus on kyllä treenata tehokkaasti, mutta rennolla otteella ja samalla löytää vähän aikaa perinteiselle lomailullekin. Tiukempaa treenileiritystä on tiedossa myöhemmin talvella, joten turha syödä kaikkia nallekarkkeja vielä tässä vaiheessa.

Ollaan me lepäiltykin.
Tähän asti kaikki on ollut aika mui bien: onnistuneita treeniä, paljon ruokaa, auringossa loikoilua, valoa ja lämpöä. Kaiken kruunasi eilen illalla parvekkeen alla laulanut Elvis ja huhujen mukaan uudenvuodenaattona lähikuppilassa olis tarjolla Frederickiä.

Säiden suhteen olin vähän epäileväinen, mutta täällähän on aivan täydellistä. Ja jotenkin sitä kai joku itsesuojelumekanismi tms saa unohtumaan sen tosiseikan, että onhan ne treeniolosuhteet Suomessa tähän aikaan vuodesta aika hanurista. Tylysti sanottu ehkä, mutta näin se vaan on. Kaikenlainen hiihtely, maasto- ja hallipyöräily on ihan ok, kun muuhun ei ole mahdollisuutta, mutta kyllä ne kalpenee sille fiilikselle, kun pyörä rullaa rantatien asfaltilla auringonpaisteessa. Yhdistelmätreenit on helppo toteuttaa ilman, että pelkkä varusteiden vaihtaminen on jo itsessään yksi treeni. Uimaan on helppoa mennä, kun meri on ihan parvekkeen alla, eikä ennen uintitreenejä tarvitse pitää penkinlämmitintä täysillä, jottei sitten palelisi vedessä. 

Tölkissä Cokista, ei olutta.
Mutta me jatketaan kohti vuoden viimeisiä päiviä ja treenejä. Tänään ohjelmassa oli duathlon, jossa jälkimmäinen juoksuosuus sisälsi extemporee 8min portaiden nousua Puerto Ricon yläpuolelle. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että Tampereella Pispalan portaiden kapuamiseen menee vähän yli 2min. 

You Might Also Like

0 kommenttia