Kun lautanen ei riitä

Sunnuntaiaamun perinteisen pyörätreenin jälkeen Pirkkahallilla vierähti huomaamatta parisen tuntia, kun oli paljon tuttuja paikalla ja jutt...

Sunnuntaiaamun perinteisen pyörätreenin jälkeen Pirkkahallilla vierähti huomaamatta parisen tuntia, kun oli paljon tuttuja paikalla ja juttuja kerrottavana. Eri puolilta hallia oli bongattavissa useampien seurojen ja lajien edustajia. Tamperelaisia, pirkkalalaisia ja nokialaisia triathlonisteja sekä Tamperelaisia juoksijoita ainakin. Pienet konfliktin aineksethan tuossa on havaittavissa, mutta aika hyvin kaikki pysyivät omilla reviireillään ja vieraan heimon edustajia korkeintaan vilkuiltiin salaa ja ehkä vähän mittailtiin juoksuaskeleen ripeyttä. 

Turhan pitkäksi venähti siis treenin ja tankkauksen välinen aika. Energiat oli himaskuukkeliin päästessä sen verta nollissa, että oli harvinaisen kiukkuinen ruoanlaittaja keittiössä (mies sanoisi tähän, että niinhän se on aina). Helpoin keino saada tämä rouva hermostumaan on pitää sitä nälässä. En malttanut edes haarukkaa ja lautasta kaivaa esille, vaan vetelin lähes Master Chef -tasoista sössöäni suoraan sekoituskulhosta. Sentään en työntänyt päätäni kulhoon ja nuollut reunoja.

Master Chef ainesta selkeesti.

Reissun jälkeinen viikko on ollut vähän alavireinen ja voimaton syystä jos toisesta. Lähinnä siitä toisesta. Urheilun ulkopuolisessa elämässä on ollut kaikkea pientä säätöä ja paluu arkeen oli siksi vähän turhan karu. Ja kun viime kirjoituksessa saarnasin siitä painosta, niin ei senkään suunta ole tainnut olla oikeanlainen ja muutama menetetty kilo tuntuu aikamoisena energiavajeena sekä heikotuksena. Mutta hei, aina ei voi kaikki olla niin nami-nami, hali-hali, pusi-pusi, paitsi ehkä Facebookissa. Onneksi viikkoon mahtui hauskojakin juttuja. Perjantaina olin tuolla samaisessa Pirkkahallissa vähän eri merkeissä tekemässä jotain, mihin liittyi mm. kramppaavia poskilihaksia, edestakaisin juoksentelua ja märkä vessan seinä. Oli huippuhauskaa ja huippukivojen ihmisten kanssa sai tuota tehdä.

Reissukuvia vielä.

Ensi viikolla tukevampi ote arjesta ja kyökin puolelle viestiä, että ruokahuollossa on parantamisen varaa, niin eiköhän tästä taas hyvä saada. Kaikkia kivoja treenejäkin tiedossa.

You Might Also Like

0 kommenttia