Päivä 10

Topit: Hyvinhän sitä jaksoi painaa reilut 100km vuorilla ja rantatiellä, vaikka Garmin antoikin palautumistilaksi vaatimattomasti Fai...

Topit:

  • Hyvinhän sitä jaksoi painaa reilut 100km vuorilla ja rantatiellä, vaikka Garmin antoikin palautumistilaksi vaatimattomasti Fair. Eilisen triathlontreenin aikana tämä tila muuten eteni ensin Good - Fair ja treenin lopussa oltiinkin jo Poor-tilassa. Mutta olin siis yön aikana onnistunut sentään kipuamaan Poorista Fairiin.
  • Moganin nousussa ilahdutti nähdä, kuinka vähän juniorimpi polkija kiipesi hurjaa vauhtia pitkin serppaa ylös isänsä perässä. Lapsia ei voi liikaa kannustaa liikunnan pariin pois pleikkarin äärestä. Tietenkin joku vaatimattomampikin puuha riittää, kuin 1000m vertikaalista.
Ei oo uintikeli.


Flopit:

  • Järkyttävä tuuli, sähkötkin pätki äsken kämpässä. Jouduttiin muuttamaan reittisuunnitelmaa, kun vastaantulevat pyöräilijät totesivat, ettei tuonne kannata mennä, tuulee liikaa. No, onni onnettomuudessa, taidettiin varareitillä välttyä pahimmalta puhurilta ja saada loppulenkistä myötäistäkin taakse.
  • Krooninen energiavaje vaivaa meidän kämpässä. Ruokaa menisi enemmän, kun jääkaappi vetää ja yölläkin on noustava syömään.
Huvittaakohan sitä nyt oikein venytellä.

You Might Also Like

0 kommenttia