Päivä 13

Topit: Huomenna pääsee kotiin. Päivän epistola 152km pyörällä edeten sujui hienosti n. 5 tuntiin. Pyöräily on edelleen huippukivaa, ...

Topit:

  • Huomenna pääsee kotiin.
  • Päivän epistola 152km pyörällä edeten sujui hienosti n. 5 tuntiin. Pyöräily on edelleen huippukivaa, vaikka yleensä olen tässä vaiheessa ja näillä kilometrimäärillä kyllästynyt koko lajiin. Uskallanko sanoa, mutta tällä leirillä pyöräily on noussut jopa kestosuosikki juoksun ohi.
  • Nyt kun tämä leiri on onnellisesti taputeltu, olo ei ole poikkeuksellisesti mitenkään "kaikkensa antanut", vaan fiilis on enemmänkin, että tässäkö tämä nyt oli. Onkohan mulla ollut liian kevyt ohjelma?
Jopo meni kassiin.Flopit:

  • Vaikka yllä pyöräilyn hienoutta hehkutin, niin oli kyllä todella vaikeaa aamulla motivoitua lähtemään lenkille. Mutta onneksi vaikein pätkä oli kämpän ovelta kadulle, siitä eteenpäin alkoi helpottaa.
  • Täällä on tänään jotkut megaluokan karnevaalit ja lomakodille johtava tie suljettu. Kun tultiin lenkiltä poliisi oli, että "no pasa" ja me oltiin, että "que pasa - ollaan muy importante triathlonistas ja vielä pitäis juoksemaankin päästä". No, pirkanmaalaisella viekkaudella selvittiin lopulta kämpälle saakka.
  • Tuossa kun äsken poolilla nautittiin alkoholipitoisia virvokkeita, mietittiin, että voihan se olla hiukka erilaista maanantaina ajella työmatkaa räntäsateessa. Että ehkä se koti-ikävä ei vielä ollutkaan niin kova.
Karnivaalimeininkiä. Huomenna ohjelmassa olis jotain sardiinien tulkitsemista, harmittavasti missataan se.

You Might Also Like

0 kommenttia