Päivä 4

Topit: Välillä juoksujuttuakin, sillä on tätäkin lajia tullut harrastettua päivittäin. Rantakatu on metsäpolkujen lisäksi mulle se mi...

Topit:

  • Välillä juoksujuttuakin, sillä on tätäkin lajia tullut harrastettua päivittäin. Rantakatu on metsäpolkujen lisäksi mulle se mieluisin lenkkipaikka, joten onhan se aika huippua, kun sinne pääsee singahtamaan suoraan lomakodin takapihalta.
  • Ja myös juoksuun liittyen: ahkera keskivartalojumppaaminen on tuonut lisää voimaa korsettiin melkein huomaamatta. Vähällä vaivalla saa siis paljon lisää taloudellisuutta askeleeseen.
  • Näin huoltoasemalla tyypin, joka näytti täysin siltä Gangnam-style mieheltä. Harmi, etten kehdannut ottaa kuvaa.
Office.


Flopit:

  • Yöunet keskeytyi, kun heräsin hermeettiseen nälkään. Oli pakko nousta syömään. Lieneekö sillä vaikutusta, että eilen tuli urheilullista aktiviteettia lähes työpäivän verran.
  • Aurinko paistaa niin antaumuksella, ettei ulkona näe läppärin näyttöä. Ja kuka muka malttais näillä keleillä olla sisällä tekemässä hommia.
Ja pieni kuva-arvoitus. Ostoskärrystä voi bongata paketin pekonia. Tarkoittaako se, että a) "Maisa"-kissalle on luvassa herkkuja b) olen kääntynyt lihansyöjäksi vai c) mulle on tulossa tänne pekonille persoa seuraa?

Mitäs se pekoni tuolla tekee?


You Might Also Like

0 kommenttia