Päivä 5

Topit: Päivän treeni olikin paljon helpompi käytännössä, kuin paperilla. Ohjelmassa oli mäkiajoa x-y määrä, y:n ollessa siis maksimi....

Topit:

  • Päivän treeni olikin paljon helpompi käytännössä, kuin paperilla. Ohjelmassa oli mäkiajoa x-y määrä, y:n ollessa siis maksimi. Olin varautunut vetämään rennosti vaan x määrän, mutta y määrä menikin tosi helposti ja budjetoitua aikataulua paljon nopeammin. En kuitenkaan lähtenyt kapuamaan ylimääräisiä kertoja. Aamun edetessä mäkeen alkoi tulla yhä enemmän muitakin pyöräilijöitä ja jossain vaiheessa meitä taisi olla melkein yhtenäinen nauha sutkuttamassa ylös rinnettä. 
  • Ja onhan se päivän ehdoton toppi, että aviomies rantautui tänään saarelle. Nyt mulla on lenkkiseuraa, auton taskuparkkeeraaja ja joku jolle kiukutella ja jonka kanssa kilistellä viinilasia iltaisin.
Johanna goes up, Johanna comes down.
Flopit: 
  • Laakeasta vuoren rinteestä, jossa kasvillisuutta on harvassa, on vaikea löytää pusikkopissapaikkaa. Varsinkin, kun turistit pysähtelevät tämän tästä valokuvauspaikoille.
  • Rantakadulla on keskipäivästä ruuhkaa ja juoksu menee aikamoiseksi pujotteluksi. Unohtuuko ihmisillä lomalla väistämisen taito?
Melkoinen maisemakonttori pojilla.

You Might Also Like

0 kommenttia