Päivä 9

Topit: Päivän triathlon-treeni (jotain - 60k - 10k)  sujui hyvällä asenteella ja sisulla, vaikkakin taisi olla sopivasti leirin väsyn...

Topit:

  • Päivän triathlon-treeni (jotain - 60k - 10k)  sujui hyvällä asenteella ja sisulla, vaikkakin taisi olla sopivasti leirin väsynein päivä. Mutta urheilijan mitta selviää niinä huonoina ja väsyneinä päivinä, aina ei voi olla ennätysvireessä. Ironman-treenatessa on totuttava painamaan väsyneillä jaloilla ja huonommalla vireellä. Määrät ovat sen verran suuria, ettei joka treeniin pysty lähtemään tuoreena. Tietenkin fiksu urheilija tunnistaa aina myös sellaisen päivän, jolloin lepo on ainoa oikea vaihtoehto.
  • Arvostan maantiepyöräilijöitä päivä päivältä entistä enemmän, sillä kyseinen väline kyllä opettaa tekemään töitä ja pyörittämään, eikä vauhtia tule "ilmaiseksi", kuten aerodynaamisemmalla triathlon-pyörällä ja profiilikiekoilla.
  • Huomenna edessä mukavan "palauttava" 5h pyörälenkki. Mutta onneksi pyöräily on ollut enimmäkseen tosi mukavaa.

Triathlonisti pinkeissään.


Flopit:

  • Tänään oli leirin tuulisin päivä. Alamäetkin joutui polkemaan tosissaan. Vaikkakin on tylsää syyttää olosuhteita. Mutta syytän silti vähän.
  • Aina välillä mieleen hiipii epäilys siitä, saako tällä kaikella työllä ja "kärsimyksellä" kuitenkaan haluamaansa lopputulosta, eli oma kunto mietityttää ja epäilyttää riittääkö vauhti mihinkään.
Maisa-kissan yhdistelmä: nukkumista, syömistä ja söpöilyä.

You Might Also Like

0 kommenttia