Hyvä pössis

Varsin mallikas treeniviikko ollut tähän asti. Alkuviikko oli perushyvää tekemistä ja nyt viimepäivinä vire on ollut sen verta kova, että j...

Varsin mallikas treeniviikko ollut tähän asti. Alkuviikko oli perushyvää tekemistä ja nyt viimepäivinä vire on ollut sen verta kova, että jopa rouvaa itseäkin ihmetyttää. Kolmen lajin suoran kruunasi onnistunut uintitreeni tänään. Sopivasti ehdin tovin nautiskella keväisestä menosta täällä kotimaassa, ennenkuin viikon päästä valmistaudun kohtaamaan arkkiviholliseni Lanzarote-saaren 14 päivän ajan. 

Vaikka maantiepyöräkausi on etelän leirien ansiosta ollut päällä vähän niinkun koko ajan, kyllä eilinen "kauden avaus"-lenkki silti tuntui aivan mahtavalta. Vaatetta oli päällä kun Michelinin ukolla ja hikipäässä sai puskea menemään. Pyörä tuntui lentävän (mutta niinhän se aina, kun ei ole GPS päällä) ja jopa nautin ajaessani ohjelmassa olleet muutamat kovempi sykkeiset pätkät.


Kaikkea uuttakin sitä on vielä vanha kehäraakki oppinut tällä viikolla. Tai en tiedä onko oppi mennyt perille, mutta ainakin on yritetty opettaa. Pohjetta on nyt pyöräillessä koitettu aktivoida niin kovasti, ettei kohta takuulla enää mene kevätsaapikkaat jalkaan, meinaan kyllä tolla menolla aikamoinen pisara kasvaa polvitaipeen juureen. Uinnissa sain murskapalautetta tekniikasta ja heti kotiin päästessä alkoi treenit eteisen käytävällä, jotta käsi saadaan oikeaan linjaan. Sitä vaan mietin, että jos huonolla tekniikalla ja laiskasti potkien uidaan edes kohtuullista vauhtia, niin mitäs tapahtuu, kun/jos saan tekniikan edes sinnepäin ja jaksan vielä potkiakin?! Niih. Että sitä odotellessa.

On siis kevät, kuljen Pyhäjärven rantaa...

You Might Also Like

0 kommenttia