Kotiseutumatkailua, mökkielämää ja suunnitelman muutoksia

Menneellä viikolla tuli ajettua legendaarinen "Pirkanmaa-Häme -tempo". Tämä reitti Tampereelta kotiseudulleni Heinolaan on varmaa...

Menneellä viikolla tuli ajettua legendaarinen "Pirkanmaa-Häme -tempo". Tämä reitti Tampereelta kotiseudulleni Heinolaan on varmaan yksi virstanpylväs matkalla kohti täydenmatkan triathloneja. Kilometrejä kertyy juurikin se 180 ja joskus aikoinaan 10 vuotta sitten kun tuon ensimmäisen kerran ajoin, oli se siihen astisen elämäni kovin urheilusuoritus. Silloin ei ollut aika-ajopyörää, hiilikuitukiekkoja tai energiageelejä. Mutta matkassa oli paljon hyvää mieltä, sisua ja onnistumisen iloa. Fiilis perille päästessä oli aika uskomaton ja sinällään harmittaa, että tuollaisia itsenä ylittämisen tunteita saa nykyään vaan harvoista jutuista. Nyt pitää aina jahdata älyttömiä ennätystuloksia ja huippukeskareita. 

Kerrottakoon kuitenkin, että tällä kertaa noudatin kuuliaisesti treeniohjelmaa, joka lupasi 5h ajoaikaa ja siksi 160km kohdalla vaihtui kulkuväline autoksi. Lahtelaisille muuten vieno pyyntö, että voitteko käydä loiventamassa sen yhden mäen Mukkulan kohdalla. Mulla on se periaate, että Suomessa ei pyörästä käytetä pienenmpää eturatasta, mutta nyt jouduin nöyrtymään, kun yks kaks tyhjästä isketään tuollainen vuori eteen. Sitä en sitten julkisesti tunnusta, että myös takapakasta alettiin tavoitella niitä ulommaisia rinkuloita.

Muutoin loppuviikkoon mahtui mökkeilyä ja vuoden ensimmäinen rantasaunominen. Ja ehdinpä sunnuntaina köpötellä vielä puolimaratoninkin.

Missä järvi loppuu ja taivas alkaa.

Alkuviikkona muun elämän kiireet veivät mennessään ja kun samaan aikaan urheilurintamalla oli tehtävä yksi isompi päätös, alkoi keskusyksiköstä loppua kapasiteetti. Muutaman päivän tuumailulla fiilis asioiden ja muuttuneiden tilanteiden suhteen on positiivisen odottavainen. Vajaan kuukauden päästä tiedetään, puuttuiko sattuma peliin hyvin vai huonoin aikomuksin. Lupaan paljastaa myöhemmin lisää, mutta alla oleva kuva kertoo jo vähän.

Missäs tässä ollaan?

You Might Also Like

0 kommenttia