Pientä treeniä

Treenit ovat tällä viikolla olleet kovin kevyitä ja tuntuu, että ohjelmaan on kuulunut lähinnä hierontaa ja syömistä. Tähänhän ylenpalttise...

Treenit ovat tällä viikolla olleet kovin kevyitä ja tuntuu, että ohjelmaan on kuulunut lähinnä hierontaa ja syömistä. Tähänhän ylenpalttiseen "vapaa-aikaan" voisi melkein tottua, treeneihin kun on pahimmillaan tainnut kulua vain parisen tuntia päivässä. Sinällään tämmöinen löysäily ei olisi voinut osua parempaan saumaan; myrskyävä Suomen kevät ei varsinaisesti houkuttele minkään muotoiseen ulkoaktiviteettiin. Säästä valittaminen on tylsää ja kliseistä, mutta on pakko mainita, että taisin äidin kanssa jutellessa käyttää termiä "helvetin esikartano". Sori vaan kotimaa, mutta tällä hetkellä et ole kovin rakas.

Kämmenniemen kesäteatterissa.

Olo on siis merkillisen energinen ja viime kevääsen verrattuna tilanne on 180 astetta parempi. Tänä vuonna esimerkiksi puntilla sarjapainot ovat nousseet koko kevään ajan, vaikka yleensä ne vähintäänkin jämähtävät paikoilleen, kun muu treeni kovenee. Jos voimatasot alkavat tippua, silloin taidetaan olla jo alamäessä. Juoksuvauhdit olivat rennoissa tonnin vedoissa 4.50-3.25min/km, joten toivottavasti kisassa vauhti löytyy jostain tuolta väliltä. Uintitreeneissä jouduin ensimmäistä kertaa ikinä patistelemaan valmentajaa lisäämään vauhtia, kun meinasi tulla kylmä. 


Kuvituksena tässä on kuvia menneiltä kesiltä. Ehkä tänäkin vuonna vielä joku päivä.

Fiilistä.

You Might Also Like

0 kommenttia