Back in business

Jaahas, jospa sitä pikku hiljaa palaisi kuriin ja järjestykseen. Lanzaroten tapahtumat on käsitelty, niistä on toivotttavasti opittu jotaki...

Jaahas, jospa sitä pikku hiljaa palaisi kuriin ja järjestykseen. Lanzaroten tapahtumat on käsitelty, niistä on toivotttavasti opittu jotakin ja nyt ne fiilikset voivat mun puolesta jäädä sinne syvälle Timanfayan laavakentän uumeniin. Huippua on ollut huomata, että mulla on ympärillä melkoisen mahtavia ihmisiä, jotka aina jaksavat kannustaa ja sanoa justiin niitä oikeita asioita. 

Tästä eteenpäin on kantavaksi teemaksi urheiluun liittyvässä tekemisessä otettu ilo ja huumori. Haetaan siis takaisin sen ensimmäisen triathlon kesän fiiliksiä, jolloin suurin jännitysmomentti kisoissa oli se, osaanko laittaa uutukaiset pyöräkenkäni polkimiin kiinni.


Treenaamista en ole unohtanut, vaikka hetken pidinkin tuumaustaukoa. Viime viikon tein käytännössä mitä huvittaa ja sen seurauksena olivat kaikki lihakset loppuviikosta enemmän tai vähemmän kipeät. Ajoin mm. 100km VK-ajoa pyörällä, leikin pikajuoksijaa ja uin vapaaehtoisesti iki-inhokkejani 50 metrisiä minuutin lähdöillä. Nyt lienee syytä palata valmentajan ohjelmien pariin, jotta saadaan joku järki tähän touhuun.

Takaisin satulaan.

You Might Also Like

0 kommenttia