Päivä off-seasonilla

Perjantai oli aika tavallinen päivä nyt off-seasonilla. Tässä siis kurkistus mun tämän hetkiseen arkeen. Herään ilman kelloa puoli kasi. R...

Perjantai oli aika tavallinen päivä nyt off-seasonilla. Tässä siis kurkistus mun tämän hetkiseen arkeen.

Herään ilman kelloa puoli kasi. Raahustan keittiöön ja väistelen santsi-kierrosta kerjäävää kissaa. Sori katti, mutta tää ei oo mikään brunssi. Mussutan aamupalaa ja yritän vaikuttaa tarmokkaalta siihen saakka, kunnes mies lähtee töihin. Sitten vielä hetkeksi takas peiton alle, koska eipä tässä mihinkään aamutreeneihinkään ole kiire. Oon edellisenä päivänä ollut kustannuspaikalla ja polkenut sieltä kotimatkan (100km), joten jalat tuntuu vähän raskailta.

Laiskotellen.
Hetken päästä kampean itseni koneen ääreen, matkalla häädän kissan pois sohvalta, jossa sillä ei todellakaan ole lupa nukkua. Pehmeänä työpäivän alkuna tarkistelen säätiedotuksia ja muuta hyödyllistä. Vanhasta tottumuksesta pitää jännittää, luvataanko viikonlopulle sadepäiviä, koska you know, silloinhan on ohjelmassa pitkä pyörälenkki, mutta sitten tajuan, että mulle on oikeestaan yks lysti sataako vai ei. Jos sataa, meen sitten vaikka spinningiin. Tai en tee yhtikäs mitään.

Sihteeri vetää sikeitä.
Ysiltä istun telcossa ja saan paljon mielenkiintoisia ideoita tulevaisuutta varten. Uusia juttuja tulee sen verta paljon, että päätän paltsun jälkeen lähteä uimahallille selvittämään ajatuksia. Lähinnä istun saunassa, mutta innostun sentään vetäsemään muutaman kovemman 25 metrisen ja saan ihailua  viereisen radan papalta. Jostain syystä oon aina ollut pappa-uimareiden suosikki. 

Kävin saunassa sentään.
Takaisin kotona ja lounasta napaan. Menu sisältää mm. jädeä - todellista urheilijan ruokaa siis.

Se on massakausi nyt.
Iltapäivän lueskelen mm. ISO9001 laatustandardista, wiki-sovelluksista, hiilidioksidista ja kuuntelen samalla Pate Mustajärveä. 

Välillä täytyy pitää teemukin mittanen tauko ja tyhjentää tiskikone.

Kahvihuoneessa on ruuhkaa.
Keittiössä silmät osuu viinipulloon ja kovasti mietin, että josko kohta olisi jo wine o'clock. Katti herää päiväuniltaan ja on sitä mieltä, että ainakin nyt olis jo seiti-o'clock.

Wine o'clock.
Yleensä mun työpäivä päättyy, kun mies tulee töistä kotiin, mutta silloin kun treenejä on ollut aamupäivällä enemmän, saatan istua koneella aina ilta-seiskaan saakka.

Tarkkasilmäinen erottaa kuvasta Malagaan lentävän kurkiauran.

Perjantain kunniaksi saunotaan, käydään 13 asteisessa Pyhjärvessä toteamassa, että märkäpukukausin on todellakin loppu ja juodaan kuplajuomaa. Fiilistelen kylpytakissa syksyä ja tulevaa ohjelmavapaata viikonloppua. 

En edes kehtaa sanoa, monelta olen jo pää tyynyssä. Unta riittää semmoiset kevyet 11 tuntia. Ilmeisesti tässä kuitenkin viellä palautellaan kesän rasituksista.

You Might Also Like

0 kommenttia