Hämeenkadun Appro

Nyt ei ole luvassa kummempaa verbaalista nokkeluutta. Viimeiset kaksi päivää on meinaan sormet tanssineet näppäimistöllä sen verta kiivaase...

Nyt ei ole luvassa kummempaa verbaalista nokkeluutta. Viimeiset kaksi päivää on meinaan sormet tanssineet näppäimistöllä sen verta kiivaaseen tahtiin. Fiksuna yritin tehdä kahdessa päivässä kahden viikon edestä opiskeluhommia. Ensi kerralla voisi herätä vähän aikaisemmin. Onneksi oon aina ollut kohtuullisen joutuisa tuottamaan tekstiä. Muistan eräänkin kerran opiskeluajoilta, kun tulin yöllä baarista kotiin ja siinä valtavassa inspiroituunessa tilassa nakutin yhden 5-sivuisen esseen valmiiksi. Itse asiassa nyt pitkää päivää ja iltaa painaessa on tullut melkein ne vanhat hyvät opiskeluajat mieleen. Paitsi, että nykyään syksyn kohokohta ei ole Hämeenkadun Appro. Eikä taitaisi turnauskestävyys riittää enää. Asiaan vihkiytymättömille kerrotakoon, että Hämeenkadun Approssa Suomen tulevaisuuden toivot aka eri oppilaitosten opiskelijat keräävät suoritusleimoja Tampereen Hämeenkadun baareista alkoholiannoksia nauttimalla. Mitä se helponkin suoritusmerkki vaati, oliko peräti 6 alkoholiannosta. Sehän olis tänä päivänä mulle kahden kuukauden menekki juotuna yhdelle illalle. Vois Virtanen olla jo kolmannen kohdalla aikamoisessa laulu- ja tanssikunnossa… Mutta hei, voiskohan siellä tarjoilla Power Barin urheilujuomaa, saattais meitä nistejäkin alkaa kiinnostaa. Lisäksi jokaisen tuopin jälkeen pakollinen juoksukierros Pyynikin harjulla. Ja maaliin tullaan tietty kontaten - sekin on nisteille tuttua puuhaa.

Pyntsä aka Pynde.

Mutta eipäs nyt puhuta pelkästään ryyppäämisestä, kun tää kaiketi on jonkinmoinen urheilublogi. Oon mä urheillutkin. Ja kävin urheilulääkärilläkin. Ei löytänyt mitään vikaa, vaikka koitti etsiä. Sanoi, että kokeile psykologin vastaanottoa seuraavan kerran, voisi olla parempi onni siellä… Mutta ihan vakavissaan, ajattelin että nyt on hyvä väli käydä tsekkaamassa, että kaikki on kunnossa; lihastasapaino, veriarvot, keuhkot sekä semmoiset. Ja näyttivät olevan. Hemoglobiini ja hematokriitti ovat lähellä viitearvojen yläpäätä. Jos arvot olisivat korkeammalla, voisi doping-testissä jo joutua selittelemään. Eli ihan hyvin sitä näyttäis kukkuvan myös vege-ruokavaliolla. Koko 20-vuotisen kasvissyöntiurani aikana olen syönyt ehkä kokonaista yhden rautakuurin ja kaikenlaisten vitamiinivalmisteidenkin käyttö on hyvin satunnaista.


Mahtavan syksyisillä ulkoilukeleillä meitä nyt hemmotellaan. Älkää siis homehtuko sisällä vaan menkää ulos vaikka eri värisiä lehtiä keräilemään.

Mökillä tarkeni tänään ilmaan paitaa. Oikeesti.

You Might Also Like

0 kommenttia