Bileet on ohi

Kevyt treeniviikko kotimaassa Kanarian treenituntien jälkeen ja fiilis on kuin bileiden jälkeen. Siis se tunnelma, joka vallitsee kaupungin...

Kevyt treeniviikko kotimaassa Kanarian treenituntien jälkeen ja fiilis on kuin bileiden jälkeen. Siis se tunnelma, joka vallitsee kaupungin autioilla kaduilla juhlapäivän jälkeisenä aamuna tai urheilukilpailun tyhjällä maalisuoralla kisojen jälkeen. Aiemmin on ollut hirveä mähinä ja rähinä päällä ja nyt yht'äkkiä kaikkialla onkin hiljaista ja tyhjää. Onneksi olo ei sentään ollut krapulainen, ei siis tehnyt mieli roskaruokaa (itseasiassa ruokahalu on ollut täysin kadoksissa) tai halailla arabiaa, mutta toisaalta yhtymäkohtiakin oli, sillä lentomatka aiheutti nestevajautta sekä univelkaa ja äkillinen kevennys treeneissä pisti aineenvaihdunnan ihmettelemään.

Onhan se lumikin hienoa. Kai.
 Sunnuntai tuntui kovin poikkeukselliselta ilman urheilullista ohjelmaa. Aamulla herättyä ei ollut kiire minnekään, ruokin kissan ja syötiin aamupalaa pitkän kaavan mukaan. Laitoin leipätaikinan kohoamaan, tein mysliä, täytin tiskikoneen ja siivosin keittiön. Purin pyörälaukusta treeniromut ja kasasin pyörän. Vaihdoin lakanat ja laitoin pesukoneen pyörimään. Lähdin käymään ruokakaupassa. Oltiin lounasajassa, paistoin leivät ja laitoin ruokaa pienelle perheelleni. Syötiin, muttei kyllä ollut edes nälkä. Tyhjensin tiskikoneen ja nostin pyykit kuivumaan. Lähdettiin käymään kaupungilla, istuttiin kahvilassa ja hoidettiin pari asiaa. Kävin taas ruokakaupassa. Kotiin tultua mentiin jäälle ulkoilemaan. Pesukoneeseen uusi satsi pyörimään. Katsoin telkkarista, kun Kaisa Mäkäräinen ei osunut mihinkään. Käytin saunassa. Nostin taas pyykkiä narulle ja ruokin kissan. Laitoin iltaruokaa. Syötiin. Loppuillan pyörin turhaan netissä ja ihmettelin, kun päivä ei vieläkään ollut lopuillaan.


Maanantaina oli sentään työpäivä. Vetelehdin tietokoneen ääressä pyjamassa pitkälle yli puolen päivän, kunnes oli aika lähteä uintitreeneihin. Iski valtava lorvikatarri ja treenaaminen ei olisi huvittanut sitten yhtään. Olin muutamassa vuorokaudessa kokenut metamorfoosin hyppyrotasta vompatiksi. Mutta ehkä moinen vetelehteminen on välillä ihan tervettä. Annan urheilijaminän nyt nukkua rauhassa vielä muutaman päivän ajan ja kerätä energiaa tuleviin seikkailuihin.

Pian kohti uusia seikkailuita.

You Might Also Like

0 kommenttia