Viime aikoina olen miettinyt...

…että jäi Australian kisasta vallan kirjoittamatta. Nyt lähes kuukausi myöhemmin asiaan palaaminen ei innosta. Aussi-kuvia sentään on tässä...

…että jäi Australian kisasta vallan kirjoittamatta. Nyt lähes kuukausi myöhemmin asiaan palaaminen ei innosta. Aussi-kuvia sentään on tässä liitteenä.

…että toivottavasti vanhuuden vaivoja potevalle kissa Katti Matikaiselle saadaan oikealla hoidolla vielä paljon elinaikaa lisää.…että kuinka sitä aina tulee treenattua aivan liikaa, silloin kuin ei ole treeniohjelmaa ja ”saa” tehdä mitä haluaa. Loistavat ulkoilukelit eivät yhtään paranna tilannetta. Jos vuorokaudessa tunnit riittäisi, varmaan polkisin joka päivä 100km työmatkani.

…että musta on tullut aika kätevä Ikean kalusteiden kokooja. Ja onhan se aika ihmeellistä, että ensin sulla on edessä kauhea kasa pultteja, muttereita sekä muita kummallisia osia ja kahta tuntia myöhemmin ne ovat muuttuneet pöydäksi. Onnistumisen ilo on niin suuri, ettet edes tajua sitä tosiseikkaa, että käytit juuri kaksi tuntia elämästäsi neljän pöydänjalan kiinnittämiseen.…kuinka avovesiuintikauden aloittaminen ei ole koskaan ollut näin miellyttävää. Näsijärven vesihän oli suorastaan lämmintä.

…miksi nykyajan nuoret naisihmiset treenaavat salilla pelkkää pehvaa ja vielä mitä kummallisimmilla liikkeillä.

…miten aina luulin, ettei poljin voi irrota pyörästä kesken ajon, mutta näköjään se onkin mahdollista.
…kuinka yllättävät ja kurjat jutut pakottavat miettimään ja pistämään suunnitelmat uusiksi. Ja loppujen lopuksi kaikki näyttää kuitenkin kääntyvän hyvään suuntaan.


You Might Also Like

0 kommenttia